понеділок, 29 травня 2023 12:12

Даша Астаф'єва показала, де ховається від російських ракет
7

Співачка та модель 37-річна Даша Астаф'єва покала шанувальникам, як пересиджувала нічну атаку росіян на Київ.

Світлини на підлозі в коридорі зірка опублікувала в Instagram.

"Я бажаю пекла кожній парашській пиці, і всім, хто досі не зрозумів, що вони – найбільше всесвітнє зло, і не треба їх тут! Допоки ви слухаєте, спілкуєтеся, дозволяєте їм бути серед нас, життя буде одним страшним днем", – написала співачка в Instagram-сторіз та показала, як ночує в коридорі.

Даша Астаф'єва показала, як ночувала в коридорі
Фото: instagram.com/da_astafieva
Даша Астаф'єва показала, як ночувала в коридорі
Даша Астаф'єва показала, як ночувала в коридорі
Даша Астаф'єва показала, як ночувала в коридорі
Даша Астаф'єва показала, як ночувала в коридорі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія атакувала Львівщину з авіації: подробиці про наслідки

Кияни майже щоночі змушені ховатися в укриттях через нічні атаки окупантів. 28 травня українці відзначали День Києва, але росіяни намагалися зіпсувати свято нічними атаками 28 і 29 травня.

28 травня Росія завдала 97 авіаційних ударів. Зокрема, застосувала 59 іранських ударних БПЛА Shahed. Лише один з них не вдалося знищити силам ППО. Також ворог здійснив 39 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах, повідомив Генштаб.

Повітряну тривогу в ніч проти 29 травня оголошували по всій Україні. Вибухи лунали у Києві та низці областей, зокрема західних.

Київ пережив 15-ту повітряну атаку від початку травня. Росіяни застосували дрони Shahed та ракети Х-101/555: загалом понад 40 повітряних цілей. Завдяки силам ППО вдалося уникнути влучань. Потерпілих унаслідок атаки немає, повідомила військова адміністрація міста.

Зараз ви читаєте новину «Даша Астаф'єва показала, де ховається від російських ракет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі