вівторок, 06 вересня 2022 12:10

Дантес ніжно поцілував Кацуріну на підлозі: чуттєве відео зворушило мережу

Дантес ніжно поцілував Кацуріну на підлозі: чуттєве відео зворушило мережу
Володимир Дантес і Даша Кацуріна ніжно поцілувалися на підлозі. Фото: instagram.com/vladimirdantes

Співак Володимир Дантес і рестораторка Даша Кацуріна почали показувати фанатам особисте життя.

Вони тривалий час інтригували шанувальників. Лише днями вони вперше публічно освідчилися одне одному в коханні. А тепер у мережі з'явилося ніжне романтичне чорно-біле відео, як вони цілуються на підлозі в спальні.

Шанувальники пари впевнені, що це – справжнє кохання. Про це написали в коментарях:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорофєєва поділилася пікантним фото з Кацуріним

"Думаю, що ця пара довше проіснує, ніж Дорофєєва і Кацурін", "Але Кацуріна йому більше підходить", "Вони навіть мають більш гармонійний вигляд, чи що".

Однак залишаються і ті, які досі не можуть отямитися від самої ситуації – як так сталося, що дві пари, які товаришували сім'ями, раптом помінялися партнерами:

"Можуть знову дружити сім'ями", "Наступне рокірування: Міша і Вова, Даша та Надя", "Міняю жінку", 10 сезон", "Усе нормально, коли надоїсть, назад поміняються".

@estettv ось так 👀 #дантес #кацуріна #ukraine #рек ♬ оригінальний звук - estettv

Український співак Володимир Дантес та рестораторка Даша Кацуріна записали перше спільне відео на тлі чуток про їхній роман. На початку ролика вони запевнили, що не можуть більше "про це мовчати".

Зараз ви читаєте новину «Дантес ніжно поцілував Кацуріну на підлозі: чуттєве відео зворушило мережу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі