середа, 02 листопада 2022 08:28

Данилко продає легендарний Rolls-Royce Фредді Мерк'юрі, щоб допомогти Україні
3

Співак Андрій Данилко продає сріблястий Rolls-Royce, на якому їздив Фредді Мерк'юрі
Фото: instagram.com/v_serduchka
Співак Андрій Данилко продає сріблястий Rolls-Royce, на якому їздив Фредді Мерк'юрі
Співак Андрій Данилко продає сріблястий Rolls-Royce, на якому їздив Фредді Мерк'юрі

Український співак Андрій Данилко, відомий як Вєрка Сердючка, виставив на аукціон Sotheby's автомобіль Rolls-Royce Silver Shadow 1974 року, на якому їздив лідер гурту Queen Фредді Мерк'юрі.

Усю суму від продажу автомобіля планує пожертвувати на будівництво реабілітаційного центру в Україні. Про це повідомив в Instagram.

За словами артиста, колись він купив цей автомобіль, щоб подарувати його музею Queen або зробити частиною великої експозиції в Україні. Але зараз вирішив, що сріблястий Rolls-Royce стане інвестицією в майбутнє країни.

Стартова ціна лота заявлена в розмірі від 20 до 30 тис. фунтів стерлінгів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Щоб ти здох" – Сердючка на концерті в Кракові передала "привіт" Путіну, глядачі підтримали

"Варто зазначити, що аукціонний будинок не бере свій відсоток, як це зазвичай буває. І всі 100 відсотків перераховує на благодійну мету безоплатну допомогу в Україні за новітніми медичними стандартами для дорослих і дітей, які постраждали в результаті війни. Перший сучасний реабілітаційний центр в Україні Superhumans розпочне роботу вже на початку 2023 року", – йдеться в повідомленні.

На сайті аукціону пишуть, що перші роки життя цього автомобіля не задокументовані. Однак відомо, що Rolls-Royce придбала компанія Mercury. Goose Productions Ltd. 1979 року. Малоймовірно, що співак керував автомобілем, оскільки не мав водійських прав. Мерк'юрі їздив автомобілем з особистим водієм на концерти Queen.

Також наголошується, що покупці повинні мати на увазі, що цей автомобіль тривалий час перебував на зберіганні, і йому було б корисно провести механічний огляд перед поїздкою.

Раніше Андрій Данилко відреагував на мовчання колег по сцені, які живуть у Росії. Зокрема, Ані Лорак і Наташі Корольової. Сказав, що не засуджує їх, але і зрозуміти по-людськи не може.

Прокоментував співак і "красномовне мовчання" російської співачки Алли Пугачової. Вона жодного разу прямо не висловилася про війну Росії проти України. Від їхньої сім'ї виступає її чоловік Максим Галкін, який засуджує дії російської влади та відверто говорить про напад Росії на суверенну державу.

Данилко вважає, що Пугачова "все правильно робить".

Зараз ви читаєте новину «Данилко продає легендарний Rolls-Royce Фредді Мерк'юрі, щоб допомогти Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі