четвер, 17 травня 2012 17:57

Через яєчню Марія Яремчук у дитинстві потрапила до реанімації

Через яєчню Марія Яремчук у дитинстві потрапила до реанімації
Співачка інколи їздить на маршрутках Фото: teleblondinka.com

Співачка Марія Яремчук, яка представить Україну на конкурсі "Нова хвиля" в Юрмалі, в дитинстві об'їлася яєць. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Перше, що я зготувала в житті, це яєчня. Я так захопилась нею, що готувала яєчню по три-чотири рази на день. Всім, хто приходили до нас додому, мама накривала на стіл, а я пропонувала яєчню. Її вже їсти ніхто не хотів, тому їла завжди я. І якось я протягом трьох днів їла самі яйця і наїлась їх стільки, що в мене стався анафілактичний шок і я попала в реанімацію. Мені тоді було років з вісім. Я й зараз люблю яєчню і п'ю яйця для горла, але вже не так часто. А зранку зазвичай готую вівсянку. Або можу лише яблуко з'їсти. Взагалі готую нечасто, бо не маю часу. Але вмію все: і борщі варити, і м'ясо запікати", - зауважує Марія.

Незважаючи на популярність, Яремчук інколи їздить маршрутками.

"Останній раз їхала в маршрутці два тижні тому на примірку сукні на фінал "Голосу країни". Десь з п'ять зупинок. Впізнали. Каже одна жінка: "Ой, а це ви? А ми вас бачили". Відповідаю: "Це я". Зараз більше на таксі їжджу", - запевняє Марія.

Між тим приваблива зовні дівчина не вважає себе худою, але на дієту не сяде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марія Яремчук співатиме на "Новій хвилі" пісню Івасюка

"Ніколи не сиділа на дієті, хоч завжди була пончиком. Особливо в 14-15 років і на першому курсі. Тоді мені на хореографії сказали: "Машуня, тобі треба трошки схуднути". Я думала: "Ненавиджу всіх, я люблю їсти". Дуже люблю поїсти, тому я краще в спортзалі посиджу, аніж відмовлюся від їжі. Буває, що о восьмій вечора захочеться тортика, я беру і їм. Як недивно потім не шкодую", - стверджує дівчина.

Зараз ви читаєте новину «Через яєчню Марія Яремчук у дитинстві потрапила до реанімації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі