вівторок, 06 лютого 2024 10:07

Через чотири місяці після пологів: дружина Чмерковського знову вагітна
3

Пета Маргатройд вагітна
Фото: Скріншот
Пета Маргатройд вагітна
Пета Маргатройд вагітна

Колишній "Холостяк", український хореограф Макс Чмерковський та його дружина Пета Маргатройд, які в червні вдруге стали батьками, знову чекають на поповнення.

У своєму Instagram Пета опублікувала відео, на якому зазначила, що про вагітність дізналася через чотири місяці після пологів.

"У нас буде дитина. Так, ми знаємо… У нас же щойно було поповнення. Це було дуже несподівано і лише 4 місяці після народження Ріо, але ми такі щасливі, що незабаром станемо родиною із п'ятьох. Розповісти цю звістку Максу по відеозв'язку, поки двоє моїх подруг знімають цю ситуацію під різними кутами - так навіть ще веселіше. Після усього, що ми пройшли із викиднем та ЕКЗ, ми почуваємось благословенними через усі ці події, що зараз відбуваються", - написала Маргатройд.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Peta Murgatroyd (@petamurgatroyd)

Чмерковський та Маргатройд - родина танцівників. Пара перебуває у стосунках 11 років. Раніше хореограф опублікував фото, на якому семирічний Шай тримав семимісячного брата Ріо Джона на руках.

Зараз ви читаєте новину «Через чотири місяці після пологів: дружина Чмерковського знову вагітна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі