пʼятниця, 22 лютого 2013 13:37

Церемонія "Viva! Найкрасивіші" пройде другого березня

Церемонія "Viva! Найкрасивіші" пройде другого березня

2 березня 2013 відбудеться головна подія світського життя країни — Церемонія "Viva! Найкрасивіші 2012!" Ведучим церемонії, вже традиційно, буде Іван Ургант. Крім того, в цьому році оргкомітет підготував багато нововведень і інновацій, пов'язаних як з самою церемонією, так і з голосуванням за найкрасивіших людей країни. Так, цього року на першому етапі голосування було представлено не 100, а 78 учасників - 39 жінок і 39 чоловіків. На думку Оргкомітету, це особистості, які по-справжньому популярні в минулому році. На другому етапі в Номінацію потрапили 30 найбільш красивих - 15 жінок і 15 чоловіків. Для додаткової зручності всіх користувачів і шанувальників номінації на сайті www.viva.ua запущений субдомен Номінації - www.sk.viva.ua.

"В номінації "Viva! Найкрасивіші!" візуальна краса не вирішальний фактор. Наші номінанти "творять красу життя", - наголошують в агентстві ANI Media Centre, що займається організацією концерту.

Голосування за найкрасивіших людей України продовжиться до 26 лютого.

Номінація "Найкрасивіші люди України" є щорічною і проводиться за ініціативи журналу "VIVA! Україна" з 2005 року. Її лауреатами ставали Ані Лорак і Святослав Вакарчук, Наталя Могилевська та Олександр Шовковський, Тіна Кароль, Савік Шустер і Володимир Зеленський, Настя Каменських і Костянтин Меладзе, дитячий лікар Євген Комаровський та артистка Віра Брежнєва. Переможцями 2011 стали Оксана Марченко та Володимир Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Церемонія "Viva! Найкрасивіші" пройде другого березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі