пʼятниця, 13 грудня 2013 17:15

"Це зізнання в коханні" - Віра Брежнєва про кліп Сергія Зверєва
6

Фото: фото надані піар-службою Сергія Зверєва

Російський співак Сергій Зверєв заспівав пісню, яку присвятив співачці Вірі Брежнєвій. В пісні він зізнався у своїх інтимних бажаннях: "Брежнева Вера, хочешь, буду у тебя первым?". Також артист відзняв на пісню відео.

Кліп для Зверєва вийшов затратним. Оскільки у відео він з'являється в леопардовій шубі і новій парі взуття від Chanel. Також Сергій накупив надувних ляльок, омарів та шкіряних костюмів.

"Провокаційна там тільки картинка, а от сам кліп я не сприймаю як провокацію. Навпаки - це зізнання в любові. Бо коли в школі дівчата подобається хлопцям, вони не проходять повз них, а смикають за косічки. Тут щось схоже. Сергій сам до мене підійшов і сказав: "Віра, я тебе обожнюю", тому ця пісня для тебе. І це він сказав вже по факту, коли пісня вийшла в ефір. Тепер мої друзі її мені наспівують. Це приємно. Це вже четверта пісня, яку мені присвятили. Періодично друзі і шанувальники присилають пісні. Потім питають: "А ти бачила?". "Очі і губи Віри Брежнєвої" — співає група Карбіт. Якщо не помиляюсь. Я її слухала. Не знаю, певно моє ім'я і прізвище вкладається в рифму? Або може і справді я комусь подобаюсь", - зауважила Брежнєва.

 

 

Зараз ви читаєте новину «"Це зізнання в коханні" - Віра Брежнєва про кліп Сергія Зверєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі