пʼятниця, 30 листопада 2012 10:36

"Це шкідливо для здоров'я. Діти зелені будуть" — Слава з "НеАнгелів" кинула палити

Слава із гурту "НеАнгели" намагається кинути палити. Співачка курець з майже 10-річним стажем і вже кілька разів намагалася самостійно кинути палити. Та всі спроби були марними, повідомляє ТСН.

Три роки тому Слава навіть зверталася до лікарів. Два місяці протрималася без цигарок, але потім почала знову. Тепер співачка налаштована рішуче. Слава досі постійно з сигаретою, але вже з електронною, і запевняє, що здоровий спосіб життя в неї не за горами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Поки я ще не стара і не граю у футбол своїми грудьми, я можу їх показати" - Слава з "НеАнгелів"

"Руки зайняти немає чим. От є тепер чим зайняти руки. Затягнулася, побігла... Краще кидайте палити. Це шкідливо для здоров'я. Діти зелені будуть", - розповіла співачка в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Між тим, нещодавно співачка зізналась, що хотіла б народити дитину. Однак вона переймається, що вже не в тому віці, щоб легко виносити і народити.

"Насправді як вийде. Я все таки вже не така молода. Мені 28 років. Було б 18, це б виходило набагато краще", - наголосила вона, зауваживши, що навіть контракт з продюсером не забороняє їй народжувати.

Зараз ви читаєте новину «"Це шкідливо для здоров'я. Діти зелені будуть" — Слава з "НеАнгелів" кинула палити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі