пʼятниця, 28 січня 2011 17:26

Слава з "неАнгелів" об'їдалася лобстерами і співала на пляжах Балі (ФОТО)
9

Учасниця українського гурту "неАнгели" Слава відпочила на Балі.

"На Балі величезна кількість смачних морепродуктів: лобстери, яких ми поїдали в кількості не менше трьох на день, великі дуже смачні мідії та креветки. Разом з подружками ми виспівували на все узбережжя пісні - так я готувалася до майбутнього вокальному проекту, в якому бере участь наша група. Найяскравіше враження залишила рибалка - ми виїхали на яхті у відкрите море і цілий день ловили рибу ", - розповіла Слава.

Співачка спіймала великого тунця.

"Балі славиться своїми магічними амулетами і символами, тому відправившись на місцевий базарчик, аби набратися вражень і відчути місцевий колорит, я не могла не звернути уваги на забавну бабусю, яка сидячи на землі вирізала з дерева фігурки, - згадує Слава. - Виявилося, що це фігурки богів, в яких вірять місцеві жителі. Коли я розповіла бабусі, що готуюся прийняти участь у вокальному шоу, вона тут же сказала, що підготує мені особливий амулет. І буквально за півгодини вирізала для мене фігурку божка, який оберігає всіх артистів".

LIVEstory.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Слава з "неАнгелів" об'їдалася лобстерами і співала на пляжах Балі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі