вівторок, 02 квітня 2013 10:51

"Це офіційно. Вагітна ..." - Ліндсі Лохан шокувала прихильників

"Це офіційно. Вагітна ..." - Ліндсі Лохан шокувала прихильників
Ліндсі Лохан Фото: GLOBAL LOOK press

Скандально відома голлівудська актриса Ліндсі Лохан поділилася зі своїми численними читачами на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter радісною новиною. 26-річна артистка чекає на первістка.

Ліндсі Лохан внесла кардинально новий струмінь у своє життя. Громадськість, яка вже звикла до скандальних витівок голлівудської актриси, вже не звертає уваги на те, що 26-річна дівчина в черговий раз опинилася на лаві підсудних і знову визнала провину у своїх злочинах. Однак зараз з'явився реальний шанс на те, що Ліндсі виправиться.

Голлівудська актриса написала у своєму мікроблозі, що чекає на дитину. "Це офіційно. Вагітна ..." - написала Ліндсі Лохан на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter. Численні шанувальники актриси одразу ж почали її вітати.

Найцікавіше, що невідомо, хто саме є батьком її майбутньої дитини, адже в світ Ліндсі виходить виключно в гордій самоті або з матір'ю. Сама артистка вважає за краще не поширюватися щодо цієї делікатної теми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліндсі Лохан відправили на примусове лікування

Якщо новина про вагітність дійсно правда, то Лохан доведеться на довгих дев'ять місяців (а то й більше) забути про вечірки до ранку, цигарки, алкоголь і наркотики. Крім того, в травні Ліндсі повинна пройти курс реабілітації в одному з медичних центрів Америки.

Зараз ви читаєте новину «"Це офіційно. Вагітна ..." - Ліндсі Лохан шокувала прихильників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі