понеділок, 26 лютого 2024 12:58

"Це не прогулянка" - Тарас Тополя відповів, чи повернеться на фронт
4

Тарас Тополя сказав, чи повернеться на фронт
Фото: instagram.com/tarastopolia
Тарас Тополя сказав, чи повернеться на фронт
Тарас Тополя сказав, чи повернеться на фронт
Тарас Тополя сказав, чи повернеться на фронт

Лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя чесно сказав, чи планує повертатися на передову. Зазначимо, що артист разом з учасниками колективу захищав Україну понад сім місяців.

В інтерв'ю "Ближче до зірок" музикант зізнався, що не має бажання добровільно йти воювати.

"Фронт - це не прогулянка, це не якийсь кураж. Це піт, кров, сльози, біль. Це втрата товаришів по службі, це поранення, це бруд і мати, перемоги і поразки. І в мене немає того характеру, щоб добровільно хотіти туди повернутися", - поділився Тополя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не забудем і не пробачим" - 24 пісні про повномасштабну війну в Україні

Додав, що відправиться на фронт за наказом нового головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського.

"Якщо нас назад відрядить на передову новий головнокомандувач Сирський, то ми скажемо: "Так", - і вирушимо на нуль. Ми військовослужбовцями були й залишаємося ними", - розповів виконавець.

Тополя вступив до лав територіальної оборони ЗСУ ще 15 лютого, до повномасштабного вторгнення. З перших днів разом з колегами несли службу в лавах 130 батальйону у якості стрільців та стрільців-парамедиків. Тополя спочатку був у Києві, потім на Харківщині. Працював парамедиком на передовій.

У серпні минулого року Валерій Залужний відрядив музикантів гурту із зони бойових дій з півночі Харківської області до Києва для нового завдання - мистецькі акції за кордоном і соціальна робота.

Зараз ви читаєте новину «"Це не прогулянка" - Тарас Тополя відповів, чи повернеться на фронт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі