пʼятниця, 23 серпня 2024 09:57

"Це боляче" - Ольга Сумська висловилась про стосунки з рідною сестрою
3

Ольга Сумська з сестрою
Фото: Фото з соцмереж
Ольга Сумська
Ольга Сумська, В'ячеслав Хостікоєв та Наталія Сумська

Народна артистка України Ольга Сумська прокоментувала стосунки з рідною сестрою Наталією.

У коментарі "ЖВЛ" акторка зазначила, що хоче помиритися з родичкою, але остання не проявляє бажання спілкуватися.

"Нещодавно було нагородження Шевченківських лауреатів. У театрі Франка повна зала людей. Усі вже сидять, у мене запрошення. Я заходжу до зали, сидить Наталія В'ячеславівна, Римма Зюбіна. Я їм: "Добрий день". Всі вітаються, сестра не повертає голову, і це всі бачать. Можна хоча б кивнути чи що. Як можна це сприймати? Це боляче. Я готова спілкуватися, я люблю її, як і раніше. Це та людина, яка привела мене в цю професію. Це моя друга мама", - поділилась жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блогер Волошин підтвердив виїзд з України і звинуватив владу. Що він сказав

Додала, що завжди чекає на дзвінок від Наталії.

"Я відкрита до спілкування і завжди була. Я не знаю, чому так склалося, вірніше, я знаю, але не буду озвучувати, на відміну від родичів. Я не буду виправдовуватися", - висловилась зірка.

Одна з найпопулярніших українських акторок Ольга Сумська відзначила 58-річчя. Зніматися в кіно почала ще в студентські роки. Перша роль - "Вечори на хуторі поблизу Диканьки". Велику популярність Ользі принесла її роль Роксолани в однойменному серіалі.Gazeta.ua пропонує переглянути, якою народна артистка була в молодості.

Зараз ви читаєте новину «"Це боляче" - Ольга Сумська висловилась про стосунки з рідною сестрою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі