четвер, 24 листопада 2011 18:13

Брітні Спірс стала "королевою" Google +

Брітні Спірс стала "королевою" Google +

Американська співачка Брітні Спірс обійшла за кількістю користувачів, які її додали в свої "кола" у соціальній мережі Google +, колишнього лідера - співзасновник компанії Google Ларрі Пейджа.

На даний момент на профіль співачки в Google + підписано близько 745 тисяч користувачів, Ларрі Пейджа в свої "кола" додали 743 тисячі користувачів. Третій рядок займає американський репер Snoop Dogg (638 тисяч підписчиків).

Брітні Спірс вдалося стати "королевою" Google +, оскільки інші зоряні інтернет-користувачі ще не завели собі аккаунти в цій соціальній мережі. Наприклад, лідером за кількістю абонентів в найбільшій світовій соцмережі Facebook є співак Eminem (понад 49 мільйонів прихильників). А на блог "королеви" Twitter співачки Lady Gaga на сервісі мікроблогів підписано понад 12,5 мільйона користувачів.

Соціальна мережа Google +, в якій зареєстровано більше 40 мільйонів користувачів, була запущена в кінці червня 2011 року в якості конкурентної альтернативи Facebook, число користувачів якої перевищує 800 мільйонів. Аудиторія Twitter налічує більше 200 мільйонів користувачів.

Нагадаємо, Брітні Спірс зізналася, що їй іноді буває дуже складно дійти до спортзалу.

"Мені дуже складно дійти до спортзалу, - розповіла вона в інтерв'ю ресурсу Stylist.co.uk. - Якщо чесно, я там не була вже два тижні. Але якщо все-таки вдається себе перебороти, я відчуваю себе королевою світу!"

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс стала "королевою" Google +». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі