четвер, 24 листопада 2011 11:37

Брітні Спірс ліньки займатися спортом

Брітні Спірс ліньки займатися спортом

Брітні Спірс зізналася, що їй іноді буває дуже складно дійти до спортзалу. Але матері двох дітей, яка пристрасно любить шоколад і від природи схильна до повноти, ніяк не обійтись без фізичного навантаження - особливо якщо вона ще й поп-зірка!

"Мені дуже складно дійти до спортзалу, - розповіла вона в інтерв'ю ресурсу Stylist.co.uk. - Якщо чесно, я там не була вже два тижні. Але якщо все-таки вдається себе перебороти, я відчуваю себе королевою світу!"

Нагадаємо, що сходження Брітні до слави почалося з відомого "діснеївського клубу", де одночасно з нею перебували Джастін Тімберлейк, Крістіна Агілера і Райан Гослінг. Спірс вкрай рідко говорить в інтерв'ю про колишнього бойфренда Джастіна або свою вічну суперницю Крістіну. Зате для Райана у неї завжди знаходиться кілька теплих слів.

"Я дійсно прихильниця Райана Гослінга. По-моєму, він чудовий актор! У ньому є щось таке ... його по-справжньому любить камера. І я дуже-дуже за нього рада!", - зізналася знаменитість.

Про представниць молодого покоління, популярних співачок Джессі Джей і Адель, 29-річна Брітні також говорить із захопленням: молоді таланти надихають її і не дають розслабитися.

"По-моєму, трохи конкуренції - це дуже здорово. Це викликає бажання показати, на що я здатна. З'явилося дуже багато сильних, щирих співачок. Зараз гарний час, щоб робити музику! Звісно, на самому початку я була дуже недосвідченою, прямолінійною і напористою і покладалася тільки на інтуїцію ... Але після стількох років у професії починаєш чітко розуміти, чого хочеш", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс ліньки займатися спортом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі