четвер, 19 грудня 2013 15:02

Брежнєва в черевиках від "Шанель" прийшла на презентацію фільму "Кохання у великому місті"
11

Фото: фото: Галина Остаповець

Новий фільм "Кохання у великому місті-3" презентували столичній публіці у середу. Із акторів фільму на презентацію приїхали Володимир Зеленський, Настя Задорожна, режисер Марюс Вайсберг, Віра Брежнєва. Співачка одягнула новенькі черевички від Шанель. Із зірок фільм прийшли подивитися співачка Міка Ньютон, плавчиня Яна Клочкова, дизайнер Андре Тан з дружиною.

Третю частину фільму знімали в Лас-Вегасі. Також у фільмі знялася й американська актриса Шероун Стоун та російський співак Філіп Кіркоров.

"Насправді це були складні зйомки. Не думайте, якщо знімали в Лас-Вегасі, то все так добре було. Зйомки починалися з самого ранку, а це ж пустеля, і ми при холоді стояли в самих сорочках. От йшли ми на роботу зранку і бачили, як люди вже починають бухати. Ввечері ми поверталися зі зйомок і ті самі люди вже були п'яними. І так щодня. Я був в Лас-Вегасі двічі і хочу сказати, що більше працювати я туди не ногою. Так само складно було, коли ми знімали в Тайланді. Спека під сорок градусів, весь грим просто змивався сам по собі. Гримери через день вже не хотіли з нами працювати", - зізнався Володимир Зеленський.

В кінотеатрах фільм почнуть показувати з першого січня.

 

Зараз ви читаєте новину «Брежнєва в черевиках від "Шанель" прийшла на презентацію фільму "Кохання у великому місті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі