вівторок, 06 грудня 2016 10:58

Бред Пітт продовжить здавати аналізи на наркотики

Бред Пітт продовжить здавати аналізи на наркотики

Бред Пітт і Анджеліна Джолі досягли згоди в питанні тимчасової опіки над своїми синами і дочками. У судових документах, що опинилися в розпорядженні преси, йдеться про те, що шість дітей акторів залишаться жити з матір'ю. Батько продовжить відвідувати терапевтичні сеанси з ними, а також в поодинці щотижня. 52-річній зірці фільму "Союзники" (Allied) також доведеться брати участь в груповій терапії і здавати аналізи на наркотики. Меддокс, Пакс, Захара, Шайло, Вів'єн і Нокс продовжать свої індивідуальні консультації з фахівцями.

Угода про тимчасову опіку була досягнуто між подружжям після того, як ФБР припинило розслідування щодо голлівудського актора про жорстоке поводження з дітьми. Департамент у справах сім'ї та дітей округу Лос-Анджелес теж зупинив свою перевірку. Бред Пітт повернувся до справ і став з'являтися на публіці в рамках промотуру нового фільму.

Після передачі в суд документів на розлучення Джолі переїхала з дітьми в особняк в Малібу, а потім переселилася в знімний будинок в Хідден-Хілс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФБР закрило розслідування щодо жорстокого поводження Пітта з сином

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт продовжить здавати аналізи на наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі