пʼятниця, 13 січня 2012 12:49

Бред Пітт купив собі російський мотоцикл
5

Відомий голлівудський актор і секс-символ Бред Пітт відзначився новою покупкою. Артист придбав новенький мотоцикл родом з Росії.

Численні шанувальники зірки знають про давню пристрасть Бреда Пітта до мотоциклів. Більше того, артист байки буквально колекціонує, тобто в нього тільки ексклюзивні моделі.

Тому вкрай цікаво дізнатися тим же фанатам Пітта, як це він раптом запав на звичайний мотоцикл з Росії марки Урал "Турист", та ще й з коляскою. Однак папараці примудрилися сфотографувати актора, який розсікає на цій сталевій машині в компанії свого прийомного сина Пакса. Тим часом актор явно отримує задоволення від нової "іграшки": на фото видно, як актор сидить на мотоциклі з задоволеним виглядом.

До слова, Бред Пітт нещодавно придбав куди цікавіший "транспорт" з Росії. Зірка Голлівуду привіз до Лос-Анджелес справжнісінький танк. Справа в тому, що радянська бойова машина брала участь у зйомках фільму з Піттом і так сподобалася акторові, що той вирішив придбати її для себе. Зараз Бред працює над картиною "Світова війна Z" і саме для цих зйомок Пітт задіяв радянський танк Т-54. Містер Пітт був від нього в захваті і прийняв рішення залишити собі бойову техніку.

Примітно, що з новим фільмом Пітта пов'язаний один не дуже приємний інцидент. Для картини знадобилося до 100 одиниць вогнепальної зброї. Причому не бутафорської, а справжнісінької, готової до бою. Але в аеропорту Угорщини знімальну групу затримали і вилучили всю зброю для зйомок. Правоохоронна служба заявила, що не було отримано дозволу від антитерористичної служби на провезення такого реквізиту. Проте знімальна група змогла залагодити ситуацію і продовжила роботу.

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт купив собі російський мотоцикл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі