вівторок, 21 серпня 2012 07:28

Брат Діми Білана може сісти у в'язницю

Брат Діми Білана може сісти у в'язницю
Діма Білан. Фото: Дни.Ру

Поп-зірка Діма Білан опинився в центрі гучного скандалу. Як повідомляють російські ЗМІ, його двоюрідний брат Віктор затриманий за вимагання.

Брат Діми Білана може сісти у в'язницю 30-річний дільничний з підмосковного міста Коломна Віктор Белан і його 27-річний колега Олега Садофьев вимагали велику суму грошей за непорушення кримінальної справи. Служителів закону затримали в момент отримання хабара.

Примітно, що ніякої кримінальної справи не існувало зовсім, поліцейські обдурили жінку, повідомивши, що у неї неприємності з законом, однак вони можуть вплинути на слідство. Запідозривши, що таким чином молоді люди хочуть заробити, жінка звернулася в поліцію. За даними російських ЗМІ, брат співака і його спільник оцінили свою допомогу в 70-т тисяч рублів.

У свою чергу Віктор Белан всі звинувачення на свою адресу заперечує і звинувачує жінку в наклепі. За його словами, дівчина була безмовна в нього закохана і її дії мотивовані помстою. На зустріч з нею він прийшов після того, як вона попросила позичити грошей. Однак дівчина його підставила і дану ситуацію представила як передачу хабара.

Нагадаємо, справжнє ім'я співака не Дмитро, а Віктор. За словами шкільних вчителів двох братів, один з яких вже багато років працює під псевдонімом Діма Білан, в дитинстві їх навіть плутали

Зараз ви читаєте новину «Брат Діми Білана може сісти у в'язницю ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі