середа, 30 травня 2012 09:32

Продюсер Діми Білана знаходиться на третьому місяці вагітності

Продюсер Діми Білана знаходиться на третьому місяці вагітності
Яна Рудьковська не коментує своє особисте життя Фото: ИТАР-ТАСС

Музичний продюсер і дружина відомого фігуриста Євгена Плющенка Яна Рудьковська чекає на дитину. Цією радісною новиною поділився популярний телеведучий Андрій Малахов.

Чутки, що продюсер Діми Білана вагітна, з'являються із завидною регулярністю. Однак сама продюсер зі своїм чоловіком, незважаючи на часті зізнання, як би вони хотіли мати дитину, спростовували цю інформацію. Коли ж на днях знову виникла ця чутка, Рудковська відмовилась від коментарів. "Я не хочу говорити про своє особисте життя. Моє життя і так занадто багато обговорювали в минулому, тепер я хочу спокою", - заявила Яна.

Проте несподівано чутки підтвердилися завдяки балакучості популярного телеведучого Андрія Малахова. У своєму мікроблозі він написав: "Яна Рудьковська на дев'ятому тижні вагітності". Миттєво відреагували не тільки читачі Малахова, а й шанувальники Яни, тут же почавши на всі лади вітати Рудковську і Плющенка з майбутнім поповненням в сімействі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Плющенко та Рудьковська готуються до весілля і мріють про дітей

Нагадаємо, у продюсера Яни Рудковської є двоє дітей від колишнього чоловіка Віктора Батурина: десятирічний Андрій і дев'ятирічний Коля. У свою чергу, у нинішнього чоловіка Яни, фігуриста Євгена Плющенка, також є дитина від попереднього шлюбу: п'ятирічний син Єгор. Між тим в одному з нещодавніх інтерв'ю Яна Рудьковська зізналася, що вони з Женею хотіли б народити спільну дитину. "Працюємо над цим. Ще не виходить...Я б дуже хотіла двійнят. Вірю, у нас будуть свої діти!" Якщо інформація правдива, то Плющенко та Рудьковська зовсім близько підійшли до здійснення своєї мрії.

Зараз ви читаєте новину «Продюсер Діми Білана знаходиться на третьому місяці вагітності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі