вівторок, 05 серпня 2008 10:14

Колишня дружина Євгенія Плющенка з розмахом знову вийшла заміж

Колишня дружина Євгенія Плющенко знову зіграла весілля - з успішним бізнесменом. Нагадаємо, що в лютому цього року фігурист офіційно розвівся з матір"ю свого сина Єгора Марією Єрмак. Говорять, що подружжя вирішило розлучитися через те, що Маша дуже сильно ревнувала Євгенія.

Шлюборозлучний процес олімпійського чемпіона тривав півтора роки через майнові суперечки. Колишнє подружжя поділило майно, але поки не змогло домовитися щодо виховання сина. Маша як і раніше не дає Євгенію бачитися з дитиною.

Як повідомлялося раніше, зараз у Плющенко роман з продюсером Діми Білана Яною Рудковською. У Маші теж все гаразд з особистим життям - 1 серпня вона знов поєднувалася законним шлюбом. Звуть нового чоловіка Марії Артем, йому близько 30 років, він займається будівельним бізнесом. Артем належить до оточення батька Маші, крупного підприємця Георгія Єрмака. Батько і познайомив молодих людей.

Весілля гралося з розмахом. Для торжества була орендована резиденція К-2 на Крестовському острові, де співачка Зара виходила заміж за сина Валентини Матвієнко Сергія, грав весілля екс-міністр економіки Герман Греф.

Гості в резиденцію можуть прибувати на торжество як по суші, так і по воді - К-2 має в своєму розпорядженні власну пристань.

Як відзначає КП, весілля з Євгенієм Плющенком було скромніше: тоді молоді зібрали гостей в ресторані готелю "Асторія". Цього разу, з чуток, тільки на оренду, стіл, фейєрверки і обслуговування було витрачено більше мільйона рублів. Сукня Марії трохи нагадувала ту, в якому вона виходила заміж за Плющенка, але фату на друге весілля вона не наділа.

"Мене вразило, що Артем за все весілля так і не зняв темні окуляри, - розповіла одна з подруг нареченої. - Я його погано знаю, але чула, що він досить непроста людина. Статний. Правда, інших в оточенні Єрмак і не буває".

Зараз ви читаєте новину «Колишня дружина Євгенія Плющенка з розмахом знову вийшла заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі