вівторок, 17 жовтня 2023 14:18

Блогер з Маямі витратив $100 тис. на пластичні операції: який вигляд він має
10

Енджел Бімбо витратив 0 тис. на пластичні операції
Фото: instagram.com/angel.bimbo
Енджел Бімбо витратив 0 тис. на пластичні операції
Енджел Бімбо витратив 0 тис. на пластичні операції
Енджел Бімбо витратив 0 тис. на пластичні операції
Енджел Бімбо витратив 0 тис. на пластичні операції

Блогер з Маямі, 24-річний Енджел Бімбо витратив $100 тис. на пластичні операції.

Хлопець народився та виріс у Мексиці. Змінив своє життя після переїзду до США, де розпочав історію з пластичною хірургією. Про це пише таблоїд Daily Star.

"Мені подобається увага. Коли люди дивляться на мене, це мене збуджує. Я повністю залежний від пластичної хірургії", - запевняє Енджел.

Наразі Бімбо пройшов довгий список операцій включаючи імплантацію сідниць, литок. Крім цього декілька разів збільшував губи.

"Якби я все ще жив у Мексиці, то ніколи б не мав такий вигляд, як зараз. Щоразу, коли я відчуваю, як голка входить, я просто хочу більше. Моє улюблене місце на обличчі - губи. Мені подобається те, що на моєму обличчі є щось більше, ніж мій ніс, більше, ніж мої очі, більше, ніж усе інше", - пояснив блогер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишня вихователька дитсадка заробляє $128 тис за місяць на фото 18+

Додав, що ідентифікує свою стать як ляльку. Догляд за собою обходиться йому в $1,5 тис. на місяць.

"Я отримую дуже різні коментарі в мережі. Багатьом людям подобається мій вигляд і вони підтримують те, що я роблю. Очевидно, що є багато людей, які не згодні з моїм способом життя, і відчувають потребу прокоментувати це. І це добре. Мені подобається коли на мене дивляться. Я люблю увагу. Відчуваю себе сильним, коли ти заходиш у кімнату, і всі зупиняються, щоб подивитись на тебе", - прокоментував Енджел.

Техаський таксист Калеб Хендріксон витратив на татуювання $25 тис. Його тіло майже повністю вкрите чорнилом. У інтерв'ю таблоїду Daily Star чоловік розповів, на якій частині шкіри колоти малюнок було найболючіше.

Зараз ви читаєте новину «Блогер з Маямі витратив $100 тис. на пластичні операції: який вигляд він має». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі