вівторок, 04 квітня 2023 22:54

"Бісова королева": Піке розкритикував Шакіру та її шанувальників

"Бісова королева": Піке розкритикував Шакіру та її шанувальників
Жерар Піке розкритикував Шакіру та її шанувальників. Фото: колаж sports

Футболіст Жерар Піке почав частіше коментувати своє розлучення зі співачкою Шакірою.

Після того, як спортсмен заявив, що почувається щасливішим без виконавиці, він вирішив висловитися щодо критики у його бік після розриву з артисткою. Так, Піке зачепив не лише Шакіру, а й її фанклуб, який пише негативні коментарі про нього в соцмережах, пише ТСН.

Футболіст назвав їх поведінку "варварством" та заявив, що ці люди "не мають свого життя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шакіра заявила про новий етап у житті

"Моя колишня – латиноамериканка... Ви просто не бачите ту критику, яку я отримую від її шанувальників. Дуже багато варварства. Мені байдуже. Я не знаю цих людей у реальності. У них немає свого життя, і вони тільки й можуть, що критикувати, як роботи. Чому я повинен надавати їхній думці якесь значення?" – висловився Піке в нещодавньому інтерв'ю.

Також футболіст прокоментував новий трек співачки, в якому вона висміяла його новий роман із 23-річною студенткою.

"Ця тема з треком... Це нормально, просто мода така. Але іноді люди не думають про наслідки, які це може мати для іншої людини, на якій ви зганяєте свій гнів... Але це, звичайно, чудова ідея для співачки, якій потім кажуть: "О, ти – бісова королева", – сказав Піке.

Колумбійська співачка Шакіра стала гостею The Tonight Show Джиммі Феллона, яке відвідала разом з діджеєм Bizarrap.

Саме з ним артистка у середині січня випустила танцювальний трек "Music Sessions #53", який присвятила колишньому чоловіку-зраднику, футболісту Жерару Піке.

Композиція "Music Sessions #53" встановила одразу 14 світових рекордів і виконавиця потрапила до Книги рекордів Гіннеса з цим треком.

Зараз ви читаєте новину «"Бісова королева": Піке розкритикував Шакіру та її шанувальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі