пʼятниця, 22 листопада 2019 16:53

Біль глушив алкоголем: Потап ледь не розлучився з Каменських

  Потап і Настя Каменських одружились у травні цьогоріч. Фото: Instagram
Потап і Настя Каменських одружились у травні цьогоріч. Фото: Instagram

Репер Потап розповів, як мало не розлучився зі своєю теперішньою дружиною Настею Каменських. В той період пара зустрічалась і працювала разом у дуеті.

"Зрозумів, що ми можемо розійтися, але я не міг собі цього уявити. Я сам собі здивувався, для мене це виявилося важливим. Буквально фізично почало боліти всередині", - поділився Потап.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мокре фото з Потапом опублікувала Каменських

Свій біль Олексій Потапенко, справжнє ім'я артиста, намагався заглушити алкоголем.

"У нас були проблеми в групі, ми сходилися, розлучалися, лаялися. Потім я зрозумів, що мені ця людина дорога. Причому я гнав ці думки геть. Але себе перебороти неможливо. Був момент, коли я гасився всім, чим тільки можна, - пив дуже сильно, ходив на вечірки, але це не допомагало заглушити почуття, всі думки були тільки про те, що я можу її втратити", - додав репер.

Потап уточнив, що в той час він вже розлучився з першою дружиною Іриною Горовою. Після того не хотів бути прив'язаним до когось.

23 травня Потап і Наст Каменських одружились. Весілля пари відбулося в одному з розкішних заміських ресторанів під Києвом. Свої романтичні стосунки дует приховував 6 років.

Зараз ви читаєте новину «Біль глушив алкоголем: Потап ледь не розлучився з Каменських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі