вівторок, 29 грудня 2015 10:40

Бен Аффлек та Дженніфер Гарнер знову почали жити разом

Автор: glamour.ru
 

Колишнє подружжя Бен Аффлек і Дженніфер Гарнер знову оселилися на одній території. Правда, не можна сказати, що пара помирилася остаточно.

За словами джерела, в той час, як Дженніфер з дітьми проживає в колишньому гніздечку подружжя - їх лос-анджелеському особняку, Аффлек оселився в гостьовому будиночку.

Це дивне положення деколи стисняє їх обох, розповів джерело журналу PEOPLE.

"Очевидно, що вони нерідко відчувають роздратування, спілкуючись один з одним. І не дивно. Це дивна ситуація: жити поруч, і все-таки бути окремо".

Нагадаємо, влітку цього року пара оголосила про розставання. За чутками, Аффлек і Гарнер вже давно не жили разом, а Бен до того ж захоплювався азартними іграми і зловживав спиртним.

Незабаром після розставання актор завів роман з Крістін Оузунян - нянею їхніх з Дженніфер трьох дітей. Правда, ці відносини досить скоро припинилися, а актор вибачився перед дружиною за цей вчинок.

Зараз Бен і Дженніфер намагаються налагодити стосунки заради 10-річної Вайолет, 7-річної Серафіни і 3-річного Самуеля. Пара ходила до сімейного консультанта в спробах врятувати шлюб. Але, судячи з усього, це поки виходить не дуже добре.

"Вони обидва вважають цю ситуацію дивною, але вони думають, що на сьогоднішній день це найкраще рішення. Вони роблять те, що буде краще для дітей", - стверджує джерело.

Зараз ви читаєте новину «Бен Аффлек та Дженніфер Гарнер знову почали жити разом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі