четвер, 10 січня 2013 17:59

Бейонсе знялася в своїй найгарячішій фотосесії

R&B-діва Бейонсе з тріумфом виходить з декретної відпустки. У робочому розкладі зірки вже значаться виступи на Суперкубку США і на церемонії інавгурації президента. Але перш ніж повернутися до повноцінної творчої діяльності, артистка вирішила блиснути тілом.

Відверта фотографія Бейонсе прикрасила обкладинку лютневого номера GQ. Причому вийшло дуже символічно, оскільки випуск присвячений "Найсексуальнішим жінкам XXI століття". І якщо судити по обкладинці, то саме екс-солістка Destiny's Child виявилася лідером рейтингу.

Як би там не було, але на одностайну думку світських оглядачів, знімок Бейонсе (в укороченій футболці і трусах з леопардовим принтом) на обкладинці GQ виявився "найгарячішим" за всю кар'єру артистки.

"Не знаю, наскільки наполегливо я працювала над своєю фігурою. Мені потрібно було скинути 60 фунтів. Ну звичайно, я рахувала калорії, їла салат, займалася спочатку ходьбою, потім бігом", - розповідала зірка People про свою програму схуднення після пологів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бейонсе виступить на інавгурації Обами

"Спасибі, Бей, за те, що таким чином підтримуєш наші старання регулярно відвідувати спортзал", - пишуть журналісти huffingtonpost.com і на всяк випадок нагадують, що з моменту народження первістка зірки Блю Айві минув рівно рік.

Напередодні також стало відомо, що Барак Обама запросив Бейонсе виконати на церемонії інавгурації (яка відбудеться 21 січня) національний гімн США The Star-Spangled Banner. Також на урочистостях виступить фолк-музикант Джеймс Тейлор. "Їхня музика часто займає центральне місце в американській історії і апелює до людей по всій країні", - пояснили в Білому домі.

Нагадаємо, Ноулз і Тейлор давно виступають на підтримку Барака Обами публічно. Зокрема, вони брали участь в балах на честь вступу Обами на посаду на перший термін в 2009 році.

Зараз ви читаєте новину «Бейонсе знялася в своїй найгарячішій фотосесії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі