вівторок, 27 листопада 2012 12:29

Бейонсе вирішила зняти про себе фільм

Бейонсе вирішила зняти про себе фільм
Співачка покаже себе справжню Фото: GLOBAL LOOK press

Популярна американська виконавиця Бейонсе Ноулз вирішила порадувати своїх численних шанувальників. Артистка зняла автобіографічний фільм, в якому показала себе справжню.

Деякі журналісти кажуть, що співачка Бейонсе Ноулз не знає, як попіаритися. То вона хоче запатентувати ім'я своєї доньки Блю Айві, то пише відкритого листа президентові Бараку Обамі, то чекає на другу дитину.

Нагадаємо, нещодавно виконавицю і її чоловіка папараці підкараулили біля ресторану La Marina в Нью-Йорку. Газетярі розгледіли якусь опуклість у 31-річної знаменитості, яка була одягнена в облягаючу сукню з леопардовим принтом, і припустили, що артистка чекає на дитину. Разом з тим сама виконавиця відмовилася від будь-яких коментарів з цього приводу. Зате не стала мовчати її мати Тіна Ноулз. Вона заявила в одному з інтерв'ю: "У неї буде друга дитина, але не зараз".

Відзначимо, що вагітність Бейонсе не обговорив у свій час тільки лінивий. Справа в тому, що деякі ЗМІ сумнівалися в "справжності" її вагітності і припускали, що зірки скористалися послугами сурогатної матері. На користь цього говорив факт, що її живіт періодично зменшувався і навіть здувався. Однак артистка в один день з'явилася на червоній доріжці престижного світського заходу в шикарній сукні, яка демонструвала зміни у фігурі артистки. Саме тоді співачка заявила, що чекає на дитину.

У підсумку крихітка Блю Айві Картер народилася 7 січня. Маля з'явилося на світ в одній з найпрестижніших клінік на Манхеттені. Артистка повідомила, що її чоловік, репер і продюсер Джей Зі, був присутній на пологах. Він став одним з небагатьох чоловіків, які змогли успішно пересилити свій страх перед подібним дійством. Цікаво, що на честь новонародженої назвали сорт марихуани: OG (Original Gangsta) Blue Ivy.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Бейонсе не показує обличчя своєї дочки

І ось зараз з'явилася інформація, що Бейонсе зняла автобіографічний фільм, присвячений своєму особистому житті і кар'єрі. Кабельний канал НВО, по якому очікується трансляція картини, повідомив, що картина вийде на екран 16 лютого 2013 року. Глядачі зможуть побачити життя виконавиці "за лаштунками": як вона працює в студії звукозапису, готується до концертів. Крім того, будуть кадри, що показують і особисте життя Бейонсе.

"Кожному знайома музика Бейонсе, але мало хто знає її як людину. Цей унікальний фільм покаже її такою, яка вона є насправді, - жива, ранима, незабутня жінка", - заявив представник кабельного каналу Майкл Ломбардо.

Зараз ви читаєте новину «Бейонсе вирішила зняти про себе фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі