понеділок, 26 листопада 2012 10:21

Бейонсе не показує обличчя своєї дочки

Бейонсе Ноулз, на відміну від більшості своїх колег, не дуже-то часто показує публіці свою улюблену дочку. Маленьку Блю Айві намагаються ховати від папараці і не виходити з дівчинкою в громадські місця. Але в честь минулого свята артистка вирішила зробити виключення. На своєму сайті Бейонсе опублікувала пару фотографій доньки.

На одному зі знімків Блю позує з мамою, на іншому - з татом. Щоправда, пара постаралася приховати обличчя малятка, але, судячи з голівки, дівчинка росте досить крупненькою. Нагадаємо, на світ дівчинка з'явилася в січні. У вересні з'явилися повідомлення, що Бейонсе чекає на другого малюка, але Джей-Зі категорично спростував чутки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бейонсе не дозволили запатентувати ім'я доньки

Втім, нудьгувати Блю Айві не доводиться. Сестра Бейонсе Соланж Ноулз нещодавно розповіла, що з дівчинкою щосили няньчиться її кузен, 8-річний Джулз. "Блю нерідко буває у нас, та й Бейонсе забирає Джулз на вихідні до себе. Вони ростуть швидше як брат і сестра, а не як кузен і кузина".

Нагадаємо, після народження первістка зірка R'n'B вирішила влаштувати собі досить тривалу декретну відпустку. Час від часу вона виступає на концертах, але остаточно повернутися на сцену з тріумфом має намір лише в лютому наступного року. У зірки запланований виступ на Суперкубку-2013 - фіналі гри за звання чемпіона Національної футбольної ліги США.

Зараз ви читаєте новину «Бейонсе не показує обличчя своєї дочки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі