четвер, 16 серпня 2012 12:21

Батько Майкла Джексона відкликав позов проти Конрада Мюррея

Батько Майкла Джексона відкликав позов проти Конрада Мюррея
Про причини не повідомляється Фото: lenta.ru

Джо Джексон, батько померлого в 2009 році "короля поп-музики" Майкла Джексона, відкликав з суду Лос-Анджелеса позов проти колишнього особистого лікаря сина Конрада Мюррея, який відбуває тюремне ув'язнення за ненавмисне вбивство співака.

Джо Джексон, зокрема, звинувачував лікаря в тому, що той не сказав парамедикам, що дав його синові препарат пропофол, не вів належним чином медичну документацію, передає в четвер агентство Ассошіейтед Пресс. Батько музиканта вимагав з Мюррея компенсацію за втрату годувальника, "емоційний розлад, біль і страждання".

Про причини, за якими в понеділок було відкликано подану в червні 2010 року позовну заяву, не повідомляється.

Майкл Джексон раптово помер 25 червня 2009 року у віці 50 років.

За версією слідства, Мюррей дав музикантові надмірну дозу пропофолу, який у взаємодії з іншими препаратами, в тому числі заспокійливими, став причиною загибелі співака.

В кінці листопада 2011 суд засудив Мюррея до чотирьох років в'язниці за ненавмисне вбивство. Присяжні визнали його винним у ненавмисному вбивстві Джексона одноголосно. Лікар не заперечує того, що давав невеликі дози пропофолу співакові, але не вважає себе винним у ненавмисному вбивстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати Майкла Джексона розповіла, де пропадала останні 10 днів

Майкл Джексон - один з найуспішніших співаків в музичній історії, за що і отримав титул "короля поп-музики". Його альбом Thriller увійшов до Книги рекордів Гіннесса як найбільш продаваний альбом усіх часів і народів.

Зараз ви читаєте новину «Батько Майкла Джексона відкликав позов проти Конрада Мюррея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі