четвер, 09 листопада 2006 11:49

Батькам Періс Хілтон подобається порно з її участю

У своїй новій книзі під назвою House of Hilton (Сім"я Хілтон), яка розповідає про життя родини власників готельної імперії, відомий американський автор біографій Джері Опенхаймер пише, що батьки Періс не турбувалися, коли приватне відео їх дочки з"явилося в Інтернеті під назвою One Night In Paris.

- Рік і Кеті Хілтон гордяться усім, що зробила їх донька, у тому числі і відео для дорослих, яке принесло Періс популярність. Це химерна сімейка. Батьки не заперечували проти відео, тому що воно зробило Періс зіркою, - говорить джерела близьке до родини Хілтон.

Автор книги також говорить, що йому шкода Періс Хілтон, оскільки мати чинила на неї тиск з тим, щоб вона стала знаменитістю.

- Кеті в дуже ранньому віці привчила доньку до косметики і дозволила ходити в нічні клуби. Мені її шкода тому що в певному значенні, у неї не було інших можливостей окрім як здійснювати мрії своєї бабусі і матерів, - зазначив Опенхаймер.

- Метою написання цієї книги було розібратися, як Періс стала тим, ким вона є зараз. У результаті я став відчувати певну симпатію до неї, тому що у неї не було шансу займатися чим-не будь, крім того, чим вона займається зараз, - додав автор книги, пише ФакТnews.

Зараз ви читаєте новину «Батькам Періс Хілтон подобається порно з її участю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі