вівторок, 13 вересня 2022 13:33

Барських змінив сценічне ім'я та оголосив про початок нового етапу в творчості

Барських змінив сценічне ім'я та оголосив про початок нового етапу в творчості
Співак Макс Барських розпочинає нову сторінку творчості. Фото: instagram.com/max_barskih

Виконавець Макс Барських вирішив розпочати новий етап у своїй творчості. Відтепер буде створювати музику під новим псевдонімом.

Також розповів, що від минулого року працює над англомовним альбомом. Тепер він готовий підкорювати нові горизонти. Про це розповів підписникам в Instagram.

"Відчуваючи негативні емоції та постійний стрес, ти нібито забуваєш про існування радості, щастя й любові. Я вирішив створювати майбутнє вже сьогодні й вести вас за собою. Туди, де можливі найсміливіші мрії", – написав Барських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шоу-бізнес помер 24 лютого" – Тарабарова розповіла про фінансові проблеми

Війна Росії проти України внесла свої корективи. Але співак зізнався, що це ще більше спонукало його створювати нові пісні.

"Відчуваю, що саме зараз прийшов час поділитися з вами цими експериментами. І я сподіваюся, що ця музика здатна викликати усмішку на вашому обличчі та подарувати гарний настрій. Я починаю нову сторінку своєї творчості під назвою Mick Sunday", – повідомив він фанам.

Під новим сценічним ім'ям співак буде створювати англомовну музику для слухачів не тільки в Україні, а й за кордоном.

Барських до 31-го Дня Незалежності презентував патріотичну пісню з назвою "Україна". Цей трек став четвертою українськомовною роботою музиканта від початку повномасштабної війни.

Зараз ви читаєте новину «Барських змінив сценічне ім'я та оголосив про початок нового етапу в творчості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі