понеділок, 12 вересня 2022 20:35

Спецтема: Війна Росії проти України

"Шоу-бізнес помер 24 лютого" – Тарабарова розповіла про фінансові проблеми

"Шоу-бізнес помер 24 лютого" – Тарабарова розповіла про фінансові проблеми
Артисти в Україні зараз не заробляють мільйони, сказала Світлана Тарабарова. Фото: Facebook.com/TARABAROVAofficial

Співачка Світлана Тарабарова розповіла про фінансові проблеми в родині.

Артистка змушена продати свій новий будинок у котеджному містечку під Києвом. Про це розповіла в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Тарабарова проживає з чоловіком і дітьми в селі Дмитрівка Бучанського району.

"Слава Богу, у нас не з банком підписаний кредит, а із забудовником. Нам пощастило, пів року на нас ніхто не тиснув, власник містечка розумів, що мій бізнес повністю помер, так би мовити. Шоу-бізнес помер 24 лютого, він лише на благодійних засадах для всіх абсолютно артистів. Якщо хтось там каже, що він заробляє якісь мільйони доларів – не вірте", – сказала співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сусід ***нутий, війна буде повторюватися" – музикант, який пішов в ЗСУ

Зі слів артистки "десь там щось проскакує, але не в багатьох".

"У нас роботи поки що за гроші не було. Це найболючіша тема для мене й родини. Нам потрібно віддавати, а ми не знаємо, де взяти ці гроші. І вирішили, що будемо продавати. Це просто речі, до них не можна прив'язуватися. А що робити? Тому шукатимемо людину, яка в класні руки забере те, що ми викохали", – розповіла вона.

У вересні Світлана Тарабарова запрем'єрила пісню "Вистоїмо" та кліп до неї. Трек записала зі співачкою Sofia з Івано-Франківська.

Співачка Тоня Матвієнко вчить англійську мову й шукає роботу у Великій Британії. Квиток в Україну чоловік, музикант Арсен Мірзоян, купив їй на останні гроші.

Зараз ви читаєте новину «"Шоу-бізнес помер 24 лютого" – Тарабарова розповіла про фінансові проблеми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі