четвер, 28 березня 2024 14:48

Астаф'єва вийшла заміж за молодшого на 10 років чоловіка - блогер
3

Даша Астаф'єва
Фото: instagram.com/da_astafieva
Даша Астаф'єва
Даша Астаф'єва

Українська співачка та модель Даша Астаф'єва вийшла заміж за молодшого на 10 років чоловіка.

Артистка приховує особисте життя через минулий досвід. Про це сказав блогер Богдан Беспалов посилаючись на власні джерела.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чоловік пішов. Син помер. Родичів нема" - колишня Віктора Павліка хотіла піти в монастир, але знайшла своє кохання

"Після складних стосунків минулих років Астаф'єва приховує все, що пов'язано з особистим. Можна зрозуміти... Їй у багатьох питаннях пощастило, крім чоловіків. Однак зараз Даша щаслива в офіційному шлюбі з молодим хлопцем, який на 10+ років молодший за неї. Він обожнює свою дружину і дуже піклується. Вони як лід і полум'я, але гармонійно доповнюють одне одного", - йдеться у повідомленні.

Раніше Астаф'єва відповіла, чому не хоче показувати свого бойфренда. Зірка зізналась, що закохана, але заглиблюватися в особисті стосунки не хоче. Додала, що раніше боялася працювати з коханою людиною над одним проектом. Тепер впевнена, що спільний бізнес зміцнює стосунки.

Зараз ви читаєте новину «Астаф'єва вийшла заміж за молодшого на 10 років чоловіка - блогер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі