середа, 10 травня 2023 04:00

Астаф'єва вигиналася на камеру з думками про щастя і задоволення
4

Співачка та модель 37-річна Даша Астаф'єва розбурхала уяву шанувальників новою порцією контенту.

В Instagram зірка опублікувала свіжі світлини, на яких постала у романтичному образі. Даша грайливо покрутилася перед камерою у сукні з рюшами бежевого кольору в чорний горошок. Лук зірка доповнила чорними туфлями без підборів, стриманою зачіскою та спокусливим макіяжем. Червона помада на губах тільки додала шарму й пікантності.

"Вся справа в тому, що щастя нічого спільного із задоволенням не має. Коли б інакше було, ми не могли б зрозуміти людей. Чуттєві й розумові перемоги надто минущі, щоб зародити щастя – постійний настрій радості вищого порядку. Щастя – це високий тонус духовного життя, як здоровʼя – фізичного. Щастя – це духовне здоровʼя. Окремі болі та виразки не можуть його схитнути. Це естетичне почуття від самого себе, від свого "я". Естетичне почуття виникає від споглядання або гармонії, або величі", – поділилася вона цитатою з творю Валер'яна Підмогильного "Місто" під дописом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Віри Брежнєвої спокусливо позувала без бюстгальтера

Зірка поділилася свіжими світлинами в романтичному образі
Фото: instagram.com/da_astafieva
Зірка поділилася свіжими світлинами в романтичному образі
Зірка поділилася свіжими світлинами в романтичному образі
Зірка поділилася свіжими світлинами в романтичному образі

Даша Астаф'єва нещодавно зробила операцію, під час якої їй пошкодили нерв біля зв'язок. Зірка наразі не може співати. Артистка приголомшила відвертим зізнанням про втрату голосу.

У березні Даша Астаф'єва розбурхала уяву шанувальників новою порцією пікантного контенту. Зірка опублікувала нові світлини, на яких засвітила пишні груди в обтислій сукні від українського бренду.

Зараз ви читаєте новину «Астаф'єва вигиналася на камеру з думками про щастя і задоволення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі