субота, 22 квітня 2023 04:00

Донька Віри Брежнєвої спокусливо позувала без бюстгальтера
5

Старша донька співачки 41-річної Віри Брежнєвої 22-річна Софія Кіперман влаштувала пікантний фотосет топлес на природі.

Соня Кіперман давно живе у Лос-Анджелесі. В Instagram-stories вона опублікувала напівоголений знімок.

На фото дівчина позувала на тлі мальовничого пейзажу у Сполучених Штатах Америки. Донька Брежнєвої постала перед камерою у білих мінішортах та чорних казаках. Оголені груди вона грайливо прикрила руками.

Соня Кіперман влаштувала пікантний фотосет
Фото: instagram.com/sonyaxkiperman
Соня Кіперман влаштувала пікантний фотосет
Соня Кіперман влаштувала пікантний фотосет
Соня Кіперман влаштувала пікантний фотосет
Соня Кіперман влаштувала пікантний фотосет

Фоловери не стримали емоцій та залишили в коментарях купу компліментів. Підписники писали, що у красуні чудова фігура і вона дуже сексуальна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап відреагував на чутки про розлучення з Настею Каменських

Першим чоловіком, за якого Віра Брежнєва вийшла заміж ще до повноліття, був політик Віталій Вовченко. У цьому шлюбі артистка народила доньку Соню. А від бізнесмена Михайла Кіпермана, з яким пішла під вінець 2006 року, має доньку Сару. 2015 року Брежнєва вийшла заміж за композитора і продюсера Костянтина Меладзе.

Подейкують, що через російську агресію у Брежнєвої серйозний конфлікт із Меладзе. За чутками, він перебуває в Італії, де хоче перечекати війну, і боїться за бізнес в РФ. Меладзе жодного разу не висловився про війну РФ проти України.

Від початку великої війни в Україні Брежнєва заявила, що Росія напала на Україну і виступила проти агресії. Співачка поїхала в Польщу, де волонтерить і допомагає переселенцям. Ексменеджерка співачки, яка займалася піаром артистки в РФ, заявила, що Брежнєва назавжди покинула країну-загарбницю і розірвала там всі контакти.

Співачка Віра Брежнєва порадувала прихильників спокусливим відеокліпом на пісню "Sestra". У кліпі взяла участь старша донька співачки Соня Кіперман. На зйомки вона прилетіла з США.

Співачка та модель 37-річна Даша Астаф'єва зробила операцію, під час якої їй пошкодили нерв біля зв'язок. Зірка наразі не може співати. Артистка приголомшила відвертим зізнанням про втрату голосу.

У березні Даша Астаф'єва розбурхала уяву шанувальників новою порцією пікантного контенту. Зірка опублікувала нові світлини, на яких засвітила пишні груди в обтислій сукні від українського бренду.

Зараз ви читаєте новину «Донька Віри Брежнєвої спокусливо позувала без бюстгальтера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі