четвер, 20 квітня 2023 13:14

Даша Астаф'єва приголомшила відвертим зізнанням

Даша Астаф'єва приголомшила відвертим зізнанням
Даша Астаф'єва розказала, що втратила голос після операції. Фото: instagram.com/da_astafieva

Співачка та модель 37-річна Даша Астаф'єва зробила операцію, під час якої їй пошкодили нерв біля зв'язок. Зірка наразі не може співати.

Артистка приголомшила відвертим зізнанням про втрату голосу в інтерв'ю для YouTube-каналу "Розмова".

"Мені дуже важко повертатися до того, чим я займалася. Фізично зараз не маю змоги. Перед нашим інтерв'ю я була в лікаря. Мені під час операції пошкодили нерв, який розташований біля зв'язок. І я, на жаль, не можу співати. Я сьогодні це вперше кажу", – поділилася вона.

Зірка не уточнила діагноз, через який знадобилося термінове втручання хірурга. Водночас Астаф'єва додала, що все було дуже серйозно. Вона могла померти:

"Дуже складне відновлення, дуже складна терапія. Це все теж пов'язано зі стресом. Мені дуже важко про це говорити. Я маю надію, що я відновлюся і буду потрохи вже співати. До лікаря я пішла, тому що коли повернулася на вокал, зрозуміла, що не можу робити вправи, які я робила два роки тому. Мені робили операцію. Привезли на швидкій. У мене був такий стан, що я могла померти. Я підписала документ, що лікарі не несуть відповідальності за те, що можуть пошкодити мої зв'язки. Коли ти вмираєш, підписуєш будь-що".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап відреагував на чутки про розлучення з Настею Каменських

Даша додала, що активно лікуватиметься. У неї вже є думки щодо повернення на сцену, але, за її словами, точно не в тому образі, який був раніше.

"Зараз я така розгублена. Я не знаю, що співати. Веселитися, робити хайп на тому, що в нашій країні біда? Я просто не можу цього робити", – сказала співачка.

У березні Даша Астаф'єва розбурхала уяву шанувальників новою порцією пікантного контенту. Зірка опублікувала нові світлини, на яких засвітила пишні груди в обтислій сукні від українського бренду.

Зараз ви читаєте новину «Даша Астаф'єва приголомшила відвертим зізнанням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі