вівторок, 26 лютого 2013 01:04

Астаф'єва не любить, коли дівчата вимагають в подарунок "айфони" і "айпади"

Астаф'єва не любить, коли дівчата вимагають в подарунок "айфони" і "айпади"
Фото: mamamusic.com.ua

Співачка Даша Астаф'єва в першу чергу сподівається отримати привітання на восьме березня від свого продюсера Юрія Нікітіна.

"Чекаю привітань від мого улюбленого продюсера Юрія Нікітіна. Зазвичай, він дарує квіти. Взагалі в нас самий красивий офіс в той час. А я в свою чергу завжди вітаю маму і бабусь", - - зазначила Астаф'єва.

Також Даші не подобається, коли дівчата вимагають собі на свята дорогі подарунки.

"Я дуже не люблю жарти, коли дівчата на 8-ме березня вимагають собі "айфони" і "айпади", а чоловікам дарують шкарпетки. Мені здається, подарунки мають даруватися щодня, а не тільки на свята", - по-філософськи сказала співачка.

Новорічно-різдв'яні свята Даша провела на Шрі-Ланці. Тоді ж з'явилася інформація, що там артистка вийшла заміж. В Інтернеті навіть з'явилися фотографії, де Астаф'єва мило бесідує із чоловіком.

"Я бачила ці фотографії в інтернеті. Думаю, на моєму місці хотіла б опинитися кожна дівчина, врятувати утопаючого туриста і зробити йому штучне дихання. Але заміж не вийшла. Ні, не треба мене поки видавати", - зауважила Даша.

 

Зараз ви читаєте новину «Астаф'єва не любить, коли дівчата вимагають в подарунок "айфони" і "айпади"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі