середа, 28 вересня 2016 10:35

Армія помічників супроводжує Кейт Міддлтон під час її поїздки у Канаду

Армія помічників супроводжує Кейт Міддлтон під час її поїздки у Канаду
Reuters

Кілька днів тому Кейт Міддлтон і принц Вільям з дітьми - принцом Джорджем і принцесою Шарлоттою - прибули з офіційним візитом до Канади. Разом з ними в країну кленового листа прилетіла ціла делегація помічників, що складається з 12 чоловік. Деякі з них вже знайомі багатьом, тому що не перший раз подорожують з представниками британської королівської сім'ї.

Читайте також: Син Кейт Міддлтон відмовився потиснути руку прем'єр-міністру Канади

Стиліст і особистий помічник Наташа Арчер

Таш, як її називають в пресі, відповідальна за бездоганний стиль герцогині Кембриджської. Наташа працює з королівською родиною протягом трьох років, але стала особистим стилістом герцоги не так давно. Вона допомагала Кейт підібрати вбрання для королівського туру по Індії і Бутану, а також брала участь у виборі одягу для виписки герцогині з лікарні після народження принца Джорджа.

Перукар Аманда Кук

Образ Кейт не мислимий без її бездоганних локонів. Кук працювала з герцогинею в турі по Сінгапуру і Малайзії в 2012 році, супроводжувала її під час візиту до Індії і Бутана, а також була відповідальна за зачіску Кейт в період вагітності і народження дітей.

Няня Марія Тереза ​​Турріон Борралло

Іспанка Марія Тереза ​​допомагає британської подружній парі з 2014 року. Вона піклується про принца Джорджа і принцесу Шарлотту, поки їх батьки виконують свої офіційні обов'язки. Няня живе в Кенсингтонському палаці. Відомо, що вона була присутня на хрестинах принцеси Шарлотти, а також на дні народження королеви.

Особисті секретарі: Ребекка Дікон, Мігель Хеад, Лора Бейкер, Емма Магер

Офіційний візит в Канаду став першим туром, в якому королівську сім'ю супроводжують більше двох особистих секретарів. Мігель Хеад працює з принцом Вільямом з 2009 року. До нього в цей раз приєдналася в якості помічника Лаура Бейкер. Разом вони працюють над організацією заходів, які відвідає Вільям і супроводжують принца на них. Ребекка Дікон - особистий секретар Кейт Міддлтон. Дікон працює з королівською родиною з 2007 року і регулярно допомагає Кейт на всіх заходах. Емма Магер - асистент Дікон. Відомо, що в Канаду з ними поїхав ще один співробітник.

Прес-секретарі: Джейсон Кнауф, Катріна Макківер і Шарлотта Пул

В канадський тур з Вільямом і Кейт поїхали чотири прес-секретаря. Команду очолив Джейсон Кнауф, призначений прес-секретарем в 2015 році. Катріна Макківер - старший співробітник прес-служби, а Шарлотта Пул допомагає їй в оновленні сторінок Кенсингтонського палацу в Twitter та інших соціальних мережах. Обізнані джерела стверджують, що в прес-службі герцога і герцогині Кембриджських є ще один співробітник.

Зараз ви читаєте новину «Армія помічників супроводжує Кейт Міддлтон під час її поїздки у Канаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі