середа, 06 грудня 2023 14:31

Анна Трінчер зізналась, як ділить майно з колишнім чоловіком
5

Трінчер розказала подробиці розлучення з Волошиним
Фото: instagram.com/annatrincher_official
Трінчер розказала подробиці розлучення з Волошиним
Трінчер розказала подробиці розлучення з Волошиним
Трінчер розказала подробиці розлучення з Волошиним
Трінчер розказала подробиці розлучення з Волошиним

Українська співачка Анна Трінчер поділилась подробицями розлучення з блогером Олександром Волошиним.

У інтерв'ю Маші Єфросініній зізналась, що перед одруженням вони підписали шлюбний контракт. За словами артистки, у них з Волошиним були партнерські стосунки. Тож все, що записано на неї лишається їй, і відповідно так само у Олександра.

"Тобто під час підписання договору про розлучення ми просто ставимо галочку, що ми не маємо жодних майнових претензій одне до одного. Наприклад, Саша подарував мені машину і ця машина на мені. Тобто, вона залишається мені. Його машини на ньому, тобто вони його. Спільне майно ми ще не нажили", - пояснила Анна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Відчувала його роздратування" - Трінчер відверто розповіла, як до неї ставився колишній чоловік під час кризи

Додала, що один недолік у шлюбному контракті таки є.

"Контракт можна складати, як ти хочеш. Я казала Саші, що я не хочу так багато працювати і я б хотіла, щоб більшу частину мого життя ти утримував. Тобто я буду заробляти, в мене завжди буде свій капітал, але я не хочу, наприклад, робити багато реклами, або я хочу відмовлятися від концертів, коли у мене нема настрою. Або поїхати, умовно, на Балі і не думати ані про що. Так от в цей же момент я ж не дозаробляю свої гроші, а за шлюбним контрактом, ми, наприклад, розлучаємося і в мене немає нічого, бо я в цей час "сьрофила на Балі", - сказала Трінчер.

Порадила, що жінці під час укладання шлюбного контракту варто продумати і цей момент: "Наприклад, його майно ви ділите, умовно", - пояснила співачка.

Нагадаємо, Трінчер та Волошин оголосили про розлучення 28 листопада. Ініціатором розриву став Волошин. Він пояснював це тим, що його почуття почали згасати.

Зараз ви читаєте новину «Анна Трінчер зізналась, як ділить майно з колишнім чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі