понеділок, 08 квітня 2013 14:22

Анна Сєдокова показала, як проводить вихідні з дочкою

Співачка Анна Сєдокова показала своїм шанувальникам, як вона проводить вік-енд зі своєю молодшою донькою Монікою в сонячній Каліфорнії.

Співачка Анна Сєдокова не приховує, що після розриву зі своїм другим чоловіком Максом Чернявським, вона переживає не найкращий час. Однак є на світі дві людини, які завжди можуть підняти їй настрій і зробити співачку щасливою. Це її маленькі доньки Аліна і Моніка.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анна Сєдокова в Instagram дошкуляє Санті Дімопулос

Днями Аня поділилася в своєму блозі фотозвітом про вихідні, проведені разом зі своєю молодшою донькою Монікою в Каліфорнії.

"Вихідні!! Можна по 4 години проводити на майданчику, не думаючи про банки, рахунки, юридичні питаннях і як же жити далі. Тому що саме у вихідні розумієш, що живеш тільки зараз. В цю хвилину, - так описала Анна вік-енд з дочкою. - А потім приїхав трак з морозивом та музикою. Як у кіно і мультику. Ми йому помахали і він зупинився))). Вибрали найсмачніше морозиво і щасливо потопали далі грати".

Зараз ви читаєте новину «Анна Сєдокова показала, як проводить вихідні з дочкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі