вівторок, 19 вересня 2023 16:22

"Ангел" Victoria's Secret знялась топлес
7

Ізабель Гулар показала фігуру в бікіні
Фото: instagram.com/izabelgoulart
Ізабель Гулар показала фігуру в бікіні
Ізабель Гулар показала фігуру в бікіні
Ізабель Гулар показала фігуру в бікіні
Ізабель Гулар показала фігуру в бікіні

Бразильська супермодель, одна з "ангелів" Victoria's Secret, Ізабель Гулар поділилась кадрами з нових фотосесій.

Блогерка, яка має 4,5 млн в Instagram, позувала в яскравому купальнику й показала апетитні сідниці з різних ракурсів. Крім цього зірка знялась топлес і приміряла сліпучий комплект з розрізаии на грудях і талії.

Кар'єру моделі розпочала в 14 років, після того як переїхала до столиці штату Сан-Паулу. Брала участь в показах Oscar de la Renta, Valentino, Chanel, Michael Kors, Ralph Lauren та Stella McCartney.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найгарячіша модель світу посвітила ідеальною фігурою у бікіні

Ізабель знімалася для обкладинок журналів GQ, Vogue , L'Officiel, Marie Claire і Esquire. Перша поява на знаменитому Victoria's Secret Fashion Show відбулася в 2005, а вже в 2006 вона була у складі "ангелів" Victoria's Secret.

Модель стала однією з найгарніших жінок за версією журналу People.

Мексиканська модель і ведуча прогнозу погоди Янет Гарсія, яку називають однією з найкрасивіших жінок світу, показала розкішну фігуру. Зірка позувала топлес. Інтимні місця прикрила великим капелюхом. Крім цього блогерка позувала в чорному боді з розрізами на грудях і талії. Образ доповнила легкими локонами й ніжним макіяжем.

Зараз ви читаєте новину «"Ангел" Victoria's Secret знялась топлес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі