вівторок, 27 жовтня 2015 10:24

Анфіса Чехова показала фігуру у всій красі на сміливому фото

Автор: Соціальні мережі
 

Анфіса Чехова поділилася новим фото з гастролей. Тепер на зміну знімкам в ліжку зірка запостила фото, на якому позує в чорному боді, демонструючи свою апетитну фігуру.

 "Готуюся до зустрічі з Кіровським глядачем. Упс! Костюм надягти забула! Головне, через забудькуватість, так на сцену не вийти", - підписала знімок зірка.

Шанувальники поспішили закидати компліментами Анфісу Чехова.

"Вау, тут будь-яка худишка позаздрить.  Шикарна жінка"

"Ось ідеальна фігура, а не худишки", - коментують фото фоловери.

Читайте також: Анфіса Чехова дала відсіч інтернет-шантажистам

Нагадаємо, раніше Анфіса Чехова розповіла, що не так ідеальна як багато хто думає.

"Хочу вам розповісти правду про себе: я буваю грубою, можу нахамити, можу послати, можу психанути, можу прийняти рішення, а потім поміняти його, я взагалі не ідеальна мати, дружина, дочка і подруга, у мене є комплекси, страхи і гори сумнівів. Я часто злюся, плачу, дратуюся. Я буває не привітна, егоїстична, агресивна, здійснюю дурості і дивні вчинки, у мене погана пам'ять, я іноді брешу, часом ненавиджу весь рід людський, зневіряюся і рубаю з плеча, я багато в чому в цьому житті не розбираюся, я знаю тільки те що нічого не знаю, буваю цинічна, засуджую і не приймаю когось деколи, не маю рації, але не люблю визнавати це, я вимоглива до людей, іноді зарозуміла і зарозуміла, гидливо, що не уважна , що не зібрана, часом істерична, повільна і деколи туплю. Можу накричати, можу піти, грюкнувши дверима, часом образлива, категорична і непостійна! Цей список можна продовжувати ще довго ... Це мої слабкі сторони. І я їх люблю всім серцем! Це частина мене. У кожній людині є мінуси, ідеальних немає! Якщо ви ідеалізуєте мене, то вас рано чи пізно чекає розчарування ... втім як і у всіх, кого ви ідеалізуєте! ", - написала Чехова.

Зараз ви читаєте новину «Анфіса Чехова показала фігуру у всій красі на сміливому фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі