середа, 07 жовтня 2015 16:29

Анфіса Чехова дала відсіч інтернет-шантажистам

Автор: Соціальні мережі
 

Сьогодні зранку Анфісі Чеховій надійшло повідомлення про те що невідомі викладуть її особисті фото у соціальній мережі. Подробиці інтернет-шантажисти обіцяли прислати їй на пошту. Телеведуча одразу повідомила про це своїх прихильників у Інтернеті. Пізніше зірка розповіла, чим закінчилась неприємна ситуація.

"Друзі, спасибі всім, хто переживав за мене - доступ до аккаунту відновили, а пани зломщики залишилися ні з чим! Я не зберігаю особисті фото в соц.мережах, що не пересилаю їх нікому в директ, і вам не раджу, але ситуація була не з приємних. Осадочок, як мовиться, залишився. Для мене інстаграм - невід'ємна частина життя, якою я ділюся з прихильникам, це мій світ, мої думки і джерело інформації і спілкування. Дивно, як легко можна зламати акаунт, влізти в особисте життя людини і почати там щось безпардонно вишукувати і рознюхувати ... Фахівці сказали, що дані вкрали через wi-fi, до якого я підключилася !!! Ніколи і не припускала, що таке можливо - як виявилося все, що йде через незапароленний wi-fi - можуть підробити шахраї! Загалом, будьте пильні, вчіться на чужих помилках", - підписала фото, на якому усміхається і тримає плакат з написом "взлому - ні" зірка.

Зараз ви читаєте новину «Анфіса Чехова дала відсіч інтернет-шантажистам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі