середа, 07 квітня 2010 12:52

Анджеліна Джолі зробить Бреда Пітта батьком сьомої дитини?

Анджеліна Джолі зробить Бреда Пітта батьком сьомої дитини?

Колеги по знімальному майданчику підозрюють, що Анджеліна Джолі, у якої вже є троє рідних дітей і троє усиновлених, знову вагітна.

Джерела британського журналу Grazia повідомляють, що зірка проявляє всі ознаки "цікавого стану": актриса практично нічого не їсть, а вранці її сильно нудить.

"Вона не могла нічого їсти і була просто зеленою, - повідомляє джерело зі знімальної групи, - А потім вона припинила проект, і всі говорять, що це через ранні терміни вагітності".

Актриса страждає від втоми, виглядає блідою і слабкою і постійно просить стілець, оскільки не може довго стояти. При цьому вона дуже зосереджена і спокійна. А минулого тижня під час зйомки сцени з ДжоніДеппом Джолі пила замість вина сік з червоного винограду.

"Вони з Бредом обожнюють дітей. Діти - ось що найсильніше їх зв"язує", - повідомляють джерела, упевнені, що незабаром інформація про вагітність зірки підтвердиться.

Якщо це дійсно станеться, для актриси і її цивільного чоловіка Бреда Пітта це вже буде сьома дитина. Зараз в зоряному сімействі шестеро дітей. Троє прийомних - Захара з Ефіопії, Меддокс з Камбоджі і Пакс з В"єтнаму. Також у пари є троє біологічних дітей - дочка Шайло і двойняшки - Нокс і Вівьєн. До речі, свою першу дитину - Меддокса - Анджеліна усиновила в Камбоджі, ще будучи заміжньою за актором Біллі Бобом Торнтоном.

Між тим, в одному з останніх інтерв"ю Анджеліна зізналася, що до зустрічі з Бредом Пітом вона не думала про те, щоб стати біологічною матір"ю. Але актор зумів переконати її.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі зробить Бреда Пітта батьком сьомої дитини?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі