вівторок, 23 березня 2010 17:54

Відверті фото 15-річної Анджеліни Джолі продадуть з аукціону (ФОТО)
9

Перші модельні фотографії Анджеліни Джолі збираються продати з аукціону. У 15-річному віці майбутня актриса знялася у відвертій фотосесії Гарі Лангдона.

На фотографіях одразу видно, що молода дівчина має великий потенціал. Джолі знялася у різних образах та вбраннях - від леопардової вечірньої сукні до простих джинсових шортів з білою кофтою.

Анджеліна Джолі, донька голівудського актора Джона Вогта стала моделюю ще підлітком, паралельно навчаючись на актора. З тих пір вона встигла зіграти головні ролі у багатьох блокбастерах та стати однією з найпопулярніших актрис світу.

Чорно-білі фотографії продадуть з аукціону в Каліфорнії в цю п"ятницю. Також з молотка підуть фотографії інших молодих зірок, таких, як Джордж Клуні, Дрю Беррімор, Кірстен Дунст, Тері Харчер, Сара Джессіка Паркер Анна-Маргарет, Холлі Беррі, Шер, Діана Росс, Вілл Сміт та Рок Хадсон.

Зараз ви читаєте новину «Відверті фото 15-річної Анджеліни Джолі продадуть з аукціону (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі