пʼятниця, 23 грудня 2011 10:00

Анджеліна Джолі спить в наметах із вошами

Анджеліна Джолі спить в наметах із вошами

Мистецький проект художниці Христини Катракіс "Зона" торік виграв премію ООН "Свобода вираження". Її призначають у сфері мистецтв. Цього року картини цілий рік виставлялися в найбільших містах світу. Востаннє їх показували в одній із нью-йоркських галерей на Мангетені. Заключна буде в лютому наступного року в африканському Йоганнесбурзі.

"Це дуже престижна премія ООН. В сфері фільмів її виграла Анджеліна Джолі та Джордж Клуні, а співак Боно в сфері музики. Взагалі щодо зірок є багато стереотипів. Кажуть: "О, це все показухи. Вони живуть іншим життям". Це неправда. Є такі, які живуть таким життям, як Періс Хілтон, наприклад. А Джолі реально їздить по світу, відвідує біженців і вона одна із найбільш відданих своїй справі людей. Це дуже важко. Я колись була з такою місією в Грузії після війни. Люди живуть в наметах з дітьми і вошами. Це жах. Тиждень затягується на місяць, а місяць на рік. І це якщо є допомога. А Джолі щомісяця їздить по всьому світу, де ще гірші умови. Ще вона дуже чуйна і все пропускає через себе", - зауважує художниця.

Джордж Клуні багато уваги приділяє проблемам Африки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джолі і Пітт переслали $1 мільйон постраждалим на Гаїті

"Він будує там шпиталі і школи. Африканські країни корумповані до кори. Намагаєшся щось зробити, якось домовитися, вкладаєш шалені гроші і не знаєш, чи вони дійдуть чи ні. Тому Клуні працює на локації. Не висилає гроші кудись, а летить туди і сидить там реально до тих пір, поки не збудується той шпиталь. Я колись приймала участь із Клуні в проекті "Надія для Гаїті". Він дуже відданий своїй справі. Зібрав великий концерт, взяв ініціативу і зробив реальну роботу", - підкреслила Христина Катракіс.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі спить в наметах із вошами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі