вівторок, 10 січня 2017 12:59

Анджеліна Джолі та Бред Пітт зробили спільну заяву

Анджеліна Джолі та Бред Пітт зробили спільну заяву

41-річна Анджеліна Джолі та 53-річний Бред Пітт продовжують шлюборозлучний процес: актори прийшли до компромісу. Екс-подружжя вирішило засекретити всі подробиці справи, щоб убезпечити дітей. Сьогодні Пітт і Джолі випустили спільну заяву з цього приводу:

"Сторони підписали угоду щодо дотримання прав на недоторканність приватного життя їхніх дітей і сім'ї, що буде виражатися в збереженні конфіденційності всіх судових документів і залучення мирового судді для винесення необхідних правових рішень і вирішення будь-яких інших питань. Батьки домовилися виступати єдиним фронтом в цьому процесі", - повідомляється у зверненні Пітта і Джолі.

На дотриманні конфіденційності розлучення наполягав Пітт - в інтересах їх з Джолі шістьох дітей. Спочатку Анджеліна виступала проти цього рішення, наголошуючи на тому, що Бред хоче засекретити всі деталі процесу, тільки щоб убезпечити себе. Адвокати Джолі сумнівалися в щирості актора і заявляли, що той боїться, що про нього розкриється "жахлива правда". Однак незабаром Анджеліна пішла на мирову з колишнім чоловіком і погодилася з його думкою про те, що громадськості та пресі необов'язково знати деталі цього розлучення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі пішла назустріч Бреду Пітту

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі та Бред Пітт зробили спільну заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі