субота, 11 червня 2016 16:20

Андрій Джеджула зробив пропозицію нареченій під час вистави

Андрій Джеджула зробив пропозицію нареченій під час вистави

Телеведучий Андрій Джеджула рік тому заінтригував прихильників фотографіями у весільному вбранні, що насправді було розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Репетиція рік тому була. Це не зовсім репетиція. Нас запросили на показі взяти участь. Вона пройшла у весільній сукні, я в смокінгу, нас підставили, друзі образились, що їх не запросили", - говорить Андрій Джеджула.

Наречена не хоче весілля в Україні.

"Не в Україні, точно. можливо в Ієрусалімі", - говорить наречена телеведучого.

"Ми вели весілля з 16 куточків планети. Крайнє весілля ми вели, типово ортодоксальне єврейське весілля, чоловікі і жінки окремо на танцювальному майданчику, колоріт той, українсьне весілля без мордобою, ввічлива, інтелігентна неймовірно, дуже весела. Все горою: люди п'ють, їдять, але дуже інтелігентно. Вони інтелігентні до мізку кісток, танцюють весь час, там дуже легко працювати", - говорить Андрій Джеджула.

Наречена телеведучого зізналась, що він запропонував їй вийти за нього заміж.

"На очах у 800-та глядачів у будинку Офіцерів у нас була вистава "Пріми", премєра, під кінець вистави, за сценарієм я в неї закохуюсь і роблю пропозицію руки і серця, аплодисменти були, як це реально відбувалось", - говорить Джеджула.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Джеджула зробив пропозицію нареченій під час вистави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі