середа, 21 листопада 2012 17:51

Андрій Данилко у школі був повним двієчником

Співак Андрій Данилко увійшов до списку найуспішніших двієчників світу. Поряд з ним у списку стоять актриса Анжеліна Джолі, американські режисери і актори Квентін Тарантіно та Аль Пачіно, засновник і голова ради директорів корпорації "Майкрософт" Білл Гейтс.

"У мене було стандартне радянське дитинство і звичайні батьки, - каже Андрій Данилко. - Мама працювала малярем, а батько був шофером. Я був закритою і складною дитиною. Знав, що завжди розраховувати можна тільки на себе".

В атестаті Андрія повинно було бути 6 двійок, але викладацька рада пошкодувала випускника і замість двійок вказали "прослухав".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Данилко боїться Аллу Пугачову

"Сказати, що я погано вчився - це нічого не сказати, - згадує Андрій. - У мене немає необхідності в хімії або геометрії. Якби я був міністром освіти, я б ввів предмети, які корисні для дітей: що треба їсти, що повинні вміти робити дівчатка і що мають знати і розуміти хлопчики. Вчив би, що наркотики це погано і так далі. Можна не мати вищої освіти, але мати стрижень і бажання зробити в цьому житті щось по-справжньому варте. Ось це набагато важливіше".

Андрій Данилко навчався у полтавській школі № 27. Був капітаном шкільної команди КВК.

Його команда завжди займала перші місця. З 1983 року грав у шкільному театрі-студії "Гротеск" під керівництвом режисера Анатолія Трегуба. Після школи намагався вступити в музичне училище і педінститут, але не вийшло. Тому він один рік навчався в ПТУ на касира-продавця

У 1995 році вступив до естрадно-циркове училище на відділення розмовного жанру. Також закінчив столичний університет культури і мистецтва.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Данилко у школі був повним двієчником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі