четвер, 20 вересня 2012 10:19

Анастасія Волочкова проїхалася в метро

Автор: Фото: twitter.com
 

Відома російська балерина Анастасія Волочкова спустилася в метро вперше через 12 років. Артистку швидко впізнали, і численні шанувальники не відпускали її цілу годину зі станції.

Те, що для обивателя в порядку речей, для знаменитості може виявитися справжньою екзотикою. Так, наприклад, для Анастасії Волочкової екзотикою виявився Московський метрополітен. За зізнанням артистки, вона не спускалася в московську підземку цілих 12 років. Однак коли все ж таки зважилася на такий ризикований крок, не пошкодувала.

У своєму мікроблозі, де Анастасія Волочкова ділиться найпотаємнішими думками з численними фанатами, балерина розповіла про свою пригоду: "Люди ... Я сьогодні їздила в Метро ... Через 12 років ... Вражень море!!" На знак підтвердження своїх слів артистка опублікувала власну фотографію, на якій позує сидячи у вагоні, на лавці серед звичайних людей. Цікаво, що вони абсолютно не звертають уваги на знаменитість, яка була одягнена з голочки і нафарбована. Не впізнати відому балерину було неможливо.

Незважаючи на те що для звичайних людей пересування в метро є скоріше необхідністю, ніж задоволенням, Волочкова зізналася, що у неї залишилися приємні враження: "Пересування в машині за ці роки зробило мене безпорадною .. Не знала, як купити квиток в метро ... А люди в метро такі милі!".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анастасія Волочкова показала себе без макіяжу

Між тим артистку все ж впізнали і буквально не дали кроку ступити без позування для фотографій і роздачі автографів. Волочкова розповіла: "Нікому не відмовила в фото і автографах ... Годину на станції провела .. Завтра пост напишу про метро .. І буду їздити. Мені сподобалося!" Однак Анастасія погодилася зі спостереженням одного з шанувальників артистки, який, мабуть, уважно вдивився в її обличчя на знімку в метро, що все ж Московський метрополітен її дещо шокував.

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Волочкова проїхалася в метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі