середа, 31 жовтня 2012 11:14

Анастасія Волочкова змінила стиль на більш жіночний

Участь у складі журі в популярному розважальному шоу "Танці з зірками" стала для російської балерини Анастасії Волочкової прекрасною можливістю для дивовижних перевтілень.

Саме завдяки участі в шоу Анастасія Волочкова перетворилася. У ЗМІ тільки й ходять розмови про те, що вона почала вибирати більш жіночні вбрання, які вигідно підкреслюють головні принади її фігури. При цьому прихильники Анастасії вже встигли відзначити те, що "Танці з зірками" допомогли їй розкрити в собі все те прекрасне, що раніше не помічали недоброзичливці зірки.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анастасія Волочкова проїхалася в метро

Нагадаємо, що особлива популярність прийшла до Анастасії Волочкової, мабуть, після її еротичної фотосесії на Мальдівах. Ці фотографії досі тривожать уми її найпалкіших фанатів, а от скромні знімки з останнього відпочинку зірки на тих же Мальдівах викликали у прихильників Анастасії Волочкової явне розчарування. Тому, щоб підтримати у публіки інтерес до своєї особи, світська левиця регулярно оголюється на пляжі і публікує фото в Мережі.

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Волочкова змінила стиль на більш жіночний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі